27/05/2019

pastedGraphic.png

 

 

 

 

 

 

Cultuurvrienden,

 

Op zondag 16 juni 2019 zal de voorstelling “Licht klassiek….. met een verhaal” worden opgevoerd door de befaamde klassieke concertpianiste Regina Albrink en de bekende acteur Klaas Hofstra

Het optreden vindt plaats in Nieuw Akerendam, Mr. Van Lingenlaan 2 te Beverwijk en begint om 14.00 uur. 

 

 

 

pastedGraphic_1.png

 

 

Het programma:

Het concertgedeelte van Regina Albrink zal o.a. omvatten:

  • Claude Debussy  
  • Camille Saint-Saëns
  • Frédéric Chopin 
  • Ludwig van Beethoven
  • Pyotr Ilyich Tchaikovsky 
  • George Gershwin 
  • Astor Piazzolla    
  • Louis Moreau Gottschalk 

Door op de volgende link te klikken krijgt  u een  indruk van een klein deel van het programma:   https://www.dropbox.com/s/1ijvlp94ld72r9c/Regina.mp4?dl=0

 

De verhalen van Klaas Hofstra zullen grotendeels aansluiten op de muziekstukken van Regina Albrink.

 

 

In 2017 hebben Regina Albrink en Klaas Hofstra de voorstelling “Beethoven vs. Beethoven” opgevoerd. In 2018 hebben zij “Chopin en zijn verlangens” gespeeld.  

Deze optredens zijn met groot enthousiasme door het publiek ontvangen. Om die reden organiseert de Beverwijkse Lions Club dit jaar het klassiek matinee “Licht klassiek…..met een verhaal”.  

De opbrengst van deze voorstelling is bestemd voor de organisatie van het Muziekfestijn voor Ouderen. Dit evenement wordt tijdens de feestweek van Beverwijk

 dit jaar voor de negende keer door de Lions Club Beverwijk georganiseerd in Lommerlust, El Santa, Huis ter Wijk en Nieuw-Akerendam.

 

De toegangsprijs is € 35,-. Dit is inclusief een kopje koffie/thee bij ontvangst en in de pauze, en een hapje en drankje na afloop. 

Kaarten zijn te bestellen via clmhamann@ziggo.nl of bij de balie van de  Tandartsengroepspraktijk Vondellaan 27 te Beverwijk. U kunt ook telefonisch reserveren tel. 0251- 229061.

 

Wij hopen u op 16 juni 2019 te mogen verwelkomen bij deze geweldige gebeurtenis.

 

Met vriendelijke groet,

Lions Club Beverwijk