14/10/2018

pastedGraphic.png

Afgelopen dinsdag 9 oktober is de tovertafel (projector welke interactief reageert op bewegingen in het geprojecteerde beeld) officieel in werking gezet bij de Harteheemgroep Cirkel 1 te Heemskerk. 

De leden van de golfcommissie inclusief bestuur waren uitgenodigd bij dit heugelijk feit. 

Onze contactpersoon en tevens coördinator dagbesteding Thessa Schipper heeft samen met een bestuurslid van de Hartekamp groep in onze aanwezigheid het startsein gegeven. 

De tovertafel is bijééngebracht tijdens het laatste Lions Golf Toernooi 2018 middels de Flights en Kavelverkoop, dit hebben wij in een kleine 

toespraak mogen vertellen 

De bewoners welke of geestelijk, lichamelijk of verstandelijk (combinatie kan ook) gehandicapt zijn, zijn ontzettend blij met de Tovertafel, het brengt extra beweging en reactie bij mensen die zich normaal gesproken willen afsluiten voor de buitenwereld, slecht communiceren, en niet goed samen spelletjes kunnen doen. 

We kregen uitleg en demonstratie van een aantal bewoners welke met grote vlijt en inzet dit deden. 

De projectie kan ook op een tafel, waardoor de naam van het apparaat tovertafel is gaan heten. 

 

In de Hartekamp Heemskerk zijn er 3 locaties waar dit apparaat wordt ingezet. 

Deze enthousiaste mensen, die ons hiervoor bedankten is voor ons een welkome opsteker en zeker de ambitie om ons hiervoor met soortgelijke projecten nog vele jaren in te zetten. 

Als dank kregen wij een plantje, zelf gemaakt potje, cadeau.